Advert
as

BİNGÖL SPOR LİSESİ VOLEYBOL TAKIMI FİNALE YÜKSELDİ

BİNGÖL SPOR LİSESİ VOLEYBOL TAKIMI FİNALE YÜKSELDİ

Bingöl Spor Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımı 2-6 Mayıs 2023 tarihlerinde Gümüşhane'de düzenlenen müsabakalardaki 4 maçı da kazanarak adını finale yazdırdı.

Bingöl'de gerçekleştirilen okul sporları voleybol il yarışmasını birinci olan ve 10-14 Ocak 2023 tarihleri arasında Iğdır'daki grup finalini de birincilikle tamamlayan, 2-6 Mayıs 2023 tarihlerinde Gümüşhane ilinde gerçekleştirilen Genç Erkekler Voleybol Türkiye Yarı final müsabakalarına katılan Bingöl Spor Lisesi takımı, 8 ilden katılımla gerçekleştirilen müsabakalarda çıktığı 4 maçı da kazanarak adını finale yazdırdı. Türkiye finali, 6-11 Haziran 2023'te Ankara'da gerçekleştirilecek.

 Elde edilen başarıdan ötürü öğrencilerini tebrik eden voleybol takımı antrenörü ve Spor Lisesi Müdürü Abdullah Abrak; “Çok başarılı sporcular yetiştirdiğimiz okulumuzda voleybol branşında iyi bir altyapı hazırlığımız var. İnşallah gerekli olanakları elde ettiğimizde Bingöl'ümüzü süper liglerde temsil edeceğiz. Transfere gerek duymadan, kendi öz kaynağımız olan sporcularımızla ilimizin adını en üst seviyeye taşıyacağız. Grup yarışmasındaki başarımızı Türkiye finalinde de elde edeceğimize olan inancımız da tamamdır. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum