Advert
as

“AK PARTİ HİZMET VE ESERLERİ İLE MEYDANDADIR”

“AK PARTİ HİZMET VE ESERLERİ İLE MEYDANDADIR”

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bingöl Milletvekili Adayları, ilçe, belde, köy ziyaretleri yaparken, esnaf ziyaretlerini de sürdürüp halk buluşmalarını da gerçekleştiriyorlar. Sürece dair değerlendirmelerini paylaşan AK Parti Bingöl Milletvekili Adayları, saha çalışmalarında halkın büyük bir teveccüh gösterdiğini söylediler.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bingöl Milletvekili Adayları, eğitimden sağlığa, ulaşımdan istihdama birçok alanda sayısız hizmete imza atan AK Parti'nin halkın gönlünde özel bir yeri olduğunu ve bunu gören halkın 21 yıldır AK Parti ile yola devam ettiğini vurgulayıp eklediler; 'AK Parti hizmet partisidir, hizmetleriyle, sayısız eserleriyle meydanlardadır. Yine hizmetten yana bir tercih olacak ve Allah'ın izniyle kazanan milletimiz olacak, ülkemiz olacak.'

 “SOSYAL MEDYADAKİ ALGI SANDIKTA BERTARAF OLACAK”

“Karşılaştığınız sorunlar oluyor mu?” sorusuna “İnsanlarımız ekonomiden yana bir dizi sorunları paylaşıyorlar. Ama bu sorunun yine AK Parti iktidarı ile ortadan kaldırılacağı inançlarının da altını çizerek yeniden AK Parti ile yola devam edeceklerini vurguluyorlar” yanıtını veren Ak Parti adayları, sosyal medyada yürütülen algı çalışmalarına yönelik soruyu ise şöyle yanıtladılar;

“İnsanlarımız kimin hizmet, kimin laf ürettiğini görüyor. Sürekli gerçek dışı anketler, yalan ve iftiralarla gerek Cumhurbaşkanımızın gerekse AK Parti'mizin oy oranlarını düşük gösterme, bölgesel tepki olduğu yönünde mesajlar ve dahası… Sahadayız ve gittiğimiz her yerde hiç beklenmedik güçte olumlu tepkiler alıyoruz. Sosyal medyada sürekli belirli bölgeler üzerine görüşler öne sürülse de saha bambaşka ve partimize büyük bir destek söz konusu. Partimize dönük algı çalışmaları sandıkta bertaraf olacak, gerçekle sanal alemin aynı olmadığı görülecek. Büyük bir oy patlaması sürpriz olmaz.”

 “SEÇİMİ 3-0'LIK REKORLA TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ”

Bingöl Merkez ve ilçeler de çok yoğun bir seçim çalışması yürütüp seçmenin nabzını tutan ve sorunların yanı sıra önerileri not alan adaylar, Bingöl'ün en fazla yatırımı AK Parti döneminde aldığına dikkat çekerek Bingöl için daha yapacak çok işlerinin olduğunu belirttiler.

“Yeni dönemde de milletimizden alacağımız yetki ile Meclis'e elimiz güçlü gitmek arzusundayız” diyen adaylar; “Seçimi, 3-0'lık rekorla taçlandırmak, sadece genelde değil yerelde de tek başına iktidar olmak istiyoruz. Halkımızın yoğun teveccühü ile bunu başaracağız. Sahadaki sinerji, bunu ziyadesiyle hissettiriyor” değerlendirmesinde bulundular.

 “AVRUPA'NIN TEK DERDİ TÜRKİYE'Yİ KENDİLERİNE MAHKÛM ETMEK”

AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu vurgulayıp 21 yılda yaptıklarının bunun en açık göstergesi olduğunu ifade eden Berdibek, Korkutata ve Coşkun; “İnsanlar hizmete bakıyor. Ekonomik birtakım sorunlar ortaya çıksa da insanlarımız, bunun geçici olduğunu görüyor. Muhalefetin ezberletilmiş cümlelerini tekrarlayanların patates soğan edebiyatı ile halkı tahrik etmekten başka çabası yok. Biz SİHA, İHA, Mavi Vatan derken, birileri patates soğan diyor. Onlar içerde bu propagandaları yaparken Avrupa boş mu duruyor? Dört bir koldan saldırıya geçilmiş durumda. Muhalefete destek veren Avrupa, teröre de destek veriyor. Onların derdi muhalefetin seçimi kazanması değil, Erdoğan'ın kaybetmesi. Erdoğan ve AK Parti kaybetsin ki, istediklerini rahatça yapabilsinler.  Onların amacı seçimden sonra ülkeyi ele geçirmek, terör örgütlerine alan açmak, ülkemizin kazanımlarını bir bir elimizden alıp kendilerine muhtaç bir Türkiye yaratmak. Ama halkımız ferasetlidir, kadirşinastır, ülkesinin geleceğini Avrupa'nın kirli emellerine teslim etmeyecek kadar vatanseverdir. Bu yüzden de milletimiz atacağı oyun hesabını iyi yapacaktır” dediler.

 “MİLLETİMİZ BİLİYOR Kİ, YAPARSA AK PARTİ YAPAR”

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan ve onun himayesindeki AK Parti'nin, Türkiye'yi eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, savunma sanayi ve enerjide zirveye taşıdığını anlatan adaylar, Bingöl'de de hatırı sayılır hizmet yapıldığını vurguladılar.

 AK Parti'nin Bingöl'de en ücra köylerde dahi eseri olduğunu söyleyen Milletvekili Adayları; “Türkiye gelişirken Bingöl de aynı şekilde gelişti, büyüdü. Havalimanı en büyük nimetlerimizdendir. 530'u yabancı toplam 17 Bin öğrencisi, Bin 333 personeli hizmet veren ve her geçen gün açılan yeni fakülte ve bölümleriyle gelişimini sürdüren Üniversitemiz Bingöl'de kabuk değişimini sağladı. Duble yollarımız yapılmış, Çapakçur Köprümüz yenilenmiş, birçok kronik sorun ortadan kaldırılmıştır. Köy yollarımız yenilenmiş, birçok köyümüzün altyapı ve üstyapı sorunu kalmamıştır. Kısmen kalanlar vardır, onların da planlaması yapılıyor, bu dönemde çözüme kavuşturulacaktır. 800 milyon dolarlık demir madeni yatırımı için çalışmalar başladı. Okulları yenilendi ve 196 okul, 8 adet spor salonu, 28 pansiyon, 152 adet de lojman yapıldı. 12 yeni okulumuzun temeli atıldı. Planlaması devam edenler de ayrıca yatırım programına alınacak. Tekstilkent projeleri ile 3 Bin kişiye şu anda istihdam sağlanıyor. Çağrı Merkezleri, İŞGEM ile yine yüzlerce vatandaşımız istihdam edilmekte. Doğalgaz büyük bir nimettir, Bingöl'ümüze kazandırdık. 500 yataklı yeni hastanemizin temeli atılıyor. İstihdama önemli katkılar sunacak yeni birtakım fabrikalar için de hazırlıklar sürüyor. Sulama projeleri, enerji yatırımları, tarımsal destekler ve sayamadığımız nice hizmet AK Parti iktidarı döneminde hayata geçirilmiştir. İhtiyaçlar elbette ki vardır, devam da edecektir. Ama imkanlar ölçüsünde Bingöl'e yapılabilecek birçok hizmet kazandırılmıştır. AK Parti laf değil icraat üretendir. AK Parti hizmet partisidir, hizmetleriyle, sayısız eserleriyle meydanlardadır. Halkımız bunu iyi görüyor, yarınlara dair bunun muhasebesini de yapıyor. Milletimiz biliyor ki, yaparsa yine AK Parti yapar, bu ülkeyi aydınlık yarınlara Erdoğan ve himayesindeki AK Parti taşır. 14 Mayıs'ta da yine hizmetten, AK Parti'den ve Cumhurbaşkanımızdan yana bir tercih olacak ve Allah'ın izniyle kazanan milletimiz olacak, ülkemiz olacak.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum