Advert
as

VOLEYBOLDA TÜRKİYE FİNALLERİNDEYİZ

VOLEYBOLDA TÜRKİYE FİNALLERİNDEYİZ

TVF Yıldız Erkekler kategorisinde ilimizi temsil eden Solhan’ın voleybol takımı Yeni Solhan Spor, Ağrı ilinde yapılan Türkiye Yarı Final müsabakalarında aldığı galibiyetler ile Türkiye finallerine çıkmaya hak kazandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler ikinci liginde mücadele eden Solhan’ın voleybol takımı Yeni Solhan Spor’un Yıldız takımı Türkiye Finallerinde.

TVF Yıldız Erkekler kategorisinde mücadele eden Yeni Solhan Spor, geçtiğimiz hafta Erzurum ilinde yapılan grup müsabakalarında iki galibiyet ve bir mağlubiyet alarak en iyi grup ikincisi olarak Türkiye Yarı Finallerine çıkmayı başarmıştı.

Bu hafta Kars ilinde yapılan Türkiye Yarı Final müsabakalarında ise; ilk gün Siirt İktisat Spor takımını 3-0, ikinci gün Van Tuşba Gençlik Merkezi takımını 3-2, üçüncü gün ise, Erzurum Aşkale takımını 3-1 mağlup ederek üç galibiyet ile Yıldız Erkekler Türkiye Finallerine yükseldi.

Final müsabakalarının ise 8 takımın katılımı ile 17-21 tarihleri arasında İzmir’de oynanacağı öğrenildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum