Advert
as

FENERBAHÇELİ YÖNETİCİ ATASEVER: "BİNGÖL'DE GENÇLERİ SPORA YÖNLENDİRECEĞİZ"

FENERBAHÇELİ YÖNETİCİ ATASEVER:

Fenerbahçe Spor Kulübü Boks Şube Sorumlusu Selahattin Atasever: Bingöl'de çok iyi cevherler var, burada ki gençleri spora yönlendireceğiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü Boks Şube Sorumlusu Selahattin Atasever, Milliyetçi Hareket Partisi Bingöl Milletvekili Adayı Metin Keskin'in daveti üzerine Bingöl'e geldi. Bingöl'de spor alanında yapılacak çok şey olduğunu ifade eden Atasever, spor alanında Bingöl'ün ihmal edildiğini ve bu konuda bir ön inceleme yapmak üzere Bingöl'e geldiğini söyledi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Boks Şube Sorumlusu Selahattin Atasever, "Bingöl çok güzel ve şirin bir il. Metin bey ile daha önce yaptığımız görüşmelerde Bingöl'de sportif anlamda ne yapılabilir diye sık sık konuşurduk. Kendisi bize maddi konuda hiç bir sıkıntı olmayacağını söylemesine rağmen, biz işin maddiyat boyutunda olmadığımızı söyledik. Metin bey, Bingöl'de milletvekili adayı ve tam bir Bingöl aşığı. Biz Bingöl'e neler yapabiliriz gibi konuşmalarımızı kendisi aday olmadan önce de yapardık. Sevdiğimiz ve kıymet verdiğimiz bir dostumuzdur, seçim sürecinde kendisini görüp hasret giderme fırsatı bulduk. Kendisine moral vermeye, destek olmaya geldik. Bu süreçte Bingöl'e yapılabilecek ne varsa katkı sunmak istedik.

Bingöl'e baktığımda gördüm ki sporla ilgili çok şey olduğunu, ancak sahip çıkılmadığını gördüm. Bingöl'de çok iyi cevherler var,  burada ki gençleri spora yönlendireceğiz. Kardeşliği, barışı, konuşmayı, sevgiyi öğrenecekler. Uyuşturucudan ve her türlü kötü alışkanlıktan geri kalacaklar, kavgadan geri kalacaklar. Burada sporla ilgili bir takım şeyler yapmak istiyoruz. Metin bey, seçilse de seçilmese de Bingöl'de bir şeyler yapmak istiyoruz. Tabi ki Metin Başkan'ın seçilmesini istiyoruz. Bir Bingöl sevdalısı, Allah yolunu açık etsin. İnşallah kazanır ama ona söz verdik. Kazansa da kazanmasa da mutlaka sporla ilgili burada gençleri kazanma adına çok şey yapacağımıza inanıyorum ben. Türkiye'nin neresinde olursa olsun gençleri kazanmak için yola çıktık. Gençleri spora alıştırma için yola çıktık." şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum