Advert
as

BU PROJE BİNGÖL'E YAKIŞIR

BU PROJE BİNGÖL'E YAKIŞIR

Bingöl Bağımsız Milletvekili Adayı Fesih Zeki Mert, doğduğu şehrin en büyük eksikliklerinden biri olarak gördüğü Kanser Araştırma Hastanesi'nin bir an önce yapılması için harekete geçeceğini söyledi.

HASTANE DE VAR OTEL DE

 Bingöl'de değer katacak en değerli projelerden birinin Kanser Araştırma Hastanesi olduğunu söyleyen Mert, "İlimizde hayata geçireceğimiz projede 1 adet Kanser Araştırma Hastanesi, 1 adet Alışveriş Merkezi, 1 adet 5 yıldızlı otel ve 2 adet Konut (tower) nitelikli yapı imalatı yapacağız. Buradan da anlaşılacağı gibi yalnız bir hastane değil, sağlık turizmi ile bölgeye yurt dışından bile hasta gelmesini sağlayacak bir komleksten bahsediyorum. Kanser Araştırma Hastanesi projesini vizyon projelerimden biri olarak görüyorum. Kuracağımız bu hastane için yurtdışından çok önemli fonlarla destek alacak ve kısa sürede hayata geçireceğiz. Kanada Sağlık Bakanlığı'yla da bu hususta özel temaslarımız oldu. Çalıştırılacak uzman hekimlere kadar gerekli temaslarımız bulunuyor. Bu proje dahilindeki hem hastane, hem otel, hem de iş merkezi Bingöl'e çok ciddi bir nefes aldıracak, katma değer sunacak ve sağlık turizmi bakımından da önemli bir merkeze dönüşmemize vesile olacak. Burada da çok ciddi bir istihdam kapısı aralanmış olacak” diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum