Advert
as

ÇAPAK, KOSOVA’DA YAPILAN EĞİTİM FUARINA KATILDI

ÇAPAK, KOSOVA’DA YAPILAN EĞİTİM FUARINA KATILDI

Beraberindeki heyetle Kosova'daki uluslararası fuara katılan Bingöl Üniversitesi Rektörü Çapak, fuarda Avrupa'nın farklı ülkelerinden üniversiteler ile Erasmus değişim programı kapsamında yapılabilecek iş birliği konularında çeşitli görüşmeler yaptı.

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak ve beraberindeki heyet, ‘Erasmus Ka171' hareketliliği kapsamında Kosova'nın başkenti Priştine'de bulunan Universum College (UC) adlı yükseköğretim kurumu tarafından organize edilen ve Avrupa'nın farklı üniversitelerin de katıldığı eğitim fuarına katıldı. 

Çapak, fuarda Avrupa'nın farklı ülkelerinden üniversiteler ile Erasmus değişim programı kapsamında yapılabilecek iş birliği konularında çeşitli görüşmeler yaptı.Bingöl Üniversitesi'nin personel değişimi, öğrenci değişimi ve projelerinin yanı sıra birlikte yapılabilecek çalışmalara yönelik konuların ele alındığı görüşmelerde, ayrıca fuara katılan ve Bingöl Üniversitesi'nin anlaşmalı olduğu üniversitelerle karşılıklı iş birliği konusunda çeşitli görüşmeler gerçekleştirildi.

 Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, burada Kosova Türk Büyükelçisi Tunç Algılı'nın yanı sıra TİKA, Maarif Vakfı, MEB Eğitim Müşavirliği, Yunus Emre Enstitüsü, Diyanet İşleri Başkanlığı Müşavirliği ile Priştine Devlet Üniversitesine de bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek karşılıklı iş birliği konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum