Advert
as

SOLHAN’DA HALK, SANDIK BAŞINA GİTTİ

SOLHAN’DA HALK, SANDIK BAŞINA GİTTİ

Solhanlılar, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili genel seçiminde oylarını kullanmak üzere 14 Mayıs Pazar günü sandık başına gitti.

14 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı ile Milletvekili genel seçiminde vatandaşlar oylarını kullanmak için sandık başına gitti. Saat 08.00 de başlayan oy verme işlemi saat 17.00’de sona erdi. Dün yapılan ve sakin geçen seçimde 23 bin 312 seçmenden 17 bin 868 oy kullandı. 5 bin 444 seçmen sandığa gitmezken 686 oy geçersiz sayıldı. Buna göre seçime katılım oranı yaklaşık yüzde 76,66 civarında kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan %78,45 oranla 13 bin567, Kemal Kılıçdaroğlu ise %19,12 oranla 3 bin306 oy aldı.

Seçim sonuçlarına göre Feyzi Berdibek ile Zeki Korkutata Adalet ve Kalkınma Partisinden, Ömer Faruk Hülakü ise Yeşil Sol Partisinden Milletvekili seçildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum