Advert
as

AK PARTİ, İKİNCİ TUR İÇİN YENİDEN SAHADA

AK PARTİ, İKİNCİ TUR İÇİN YENİDEN SAHADA

Milletvekili seçim sonucunun hayırlara vesile olmasını dileyip Bingöl'ün yarınları için tüm gayretleriyle çalışacaklarını belirten Berdibek, Korkutata ve Coşkun; 'Cumhurbaşkanlığı seçimi için yeniden sandığa gideceğiz ve hep birlikte bu kez çok daha güçlü bir destekle tarihi bir rekora imza atacağız' mesajını verdiler.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sona erdi. Bingöl'de 58 Bin 539 oyla 2 milletvekili kazanan AK Parti, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından yeniden sahaya indi.

Seçim sonrası ‘teşekkür' turu kapsamında il merkezi ve ilçelerde esnaf ziyaretleri yapıp halk buluşmalarına katılan AK Parti Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata ile AK Parti Adaylarından Furkan Ufuk Coşkun, milletvekili seçimlerinde verilen destek için teşekkürlerini iletip, cumhurbaşkanlığı seçimi için destek taleplerini de paylaştılar.

“BU SEÇİMİN KAZANANI BİNGÖL'DÜR”

Milletvekili seçimlerinde 3-0 hedefiyle çıktıkları yolda iki vekil çıkardıklarını ancak seçimi birinci parti olarak noktaladıklarını ifade eden Berdibek, Korkutata ve Coşkun; “Dar bir zaman diliminde her yere ulaşmaya gayret ettik, teşkilatlarımızın da üstün gayretleriyle her noktaya dokunmaya çalıştık. Gönül isterdi ki 3-0 yapalım ama nasip olmadı. Fakat bilinmesini isteriz ki, bu seçimin kaybedeni yoktur. Üçümüzde kazandık, Bingöl kazandı. Bu güçlü destekleri için tüm halkımıza, azim ve çabaları için tüm teşkilat başkanlarımıza, üyelerine ve ak gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bundan sonraki süreçte Bingöl'ümüzün gençleri için, geleceği için, daha fazla hizmet alabilmesi için tüm gayretimizle çalışacağız, çabalayacağız” dediler.

“BÖLGELERİN DEĞİL BİNGÖL'ÜN VEKİLLERİYİZ”

Seçim sürecinde bölgeler üzerinden yürütülen algı ve söylemlerin yersiz olduğunu aktaran AK Parti adayları, hizmet için ortaya koyacakları çabayı asla bölgelere göre şekillendirmeyeceklerini ve bir bütün kabul ettikleri Bingöl'ün ihtiyaç olunan her noktasında hizmet ulaştırmak için çalışacaklarını vurguladılar.

 AK Parti adayları; “Toplumumuz ayrışmayı reddetmiş, hizmetten ve müreffeh yarınlardan yana tavrını ortaya koymuştur. Bu saatten sonra seçim sürecinde yaşananları konuşmanın yararı yok. Bunları bir kenara bırakıp, güzel memleketimiz için ne yapacağımıza odaklanacağız. Sevgiyle, muhabbetle, hoşgörüyle, ortak akılla, hep birlikte mücadele göstereceğiz” dediler.

 

“İKİNCİ TURDA DAHA GÜÇLÜ BİR OY BEKLİYORUZ”

Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura kalındığını ve 28 Mayıs'ta yapılacak seçimde Bingöl'den çok daha güçlü bir destek ve sınırları zorlayan bir rekor beklediklerini vurgulayan AK Parti adayları; “Türkiye'yi ayağa kaldıran, her türlü hizmet kazanımını sağlayıp bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke konumuna taşıyan, ömrünü milletine adamış liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, dört bir koldan yürütülen algı ve saldırılara rağmen aziz milletimizin ferasetiyle ilk turda sonuca yaklaştı ancak cüzi bir farkla seçim ikinci tura kaldı. Şimdi 28 Mayıs'ta yeniden sandık başına gideceğiz. Ülkemizin yarınları için, elde edilen kazanımlarını korumak ve arttırmak için daha güçlü bir destekle Sayın Cumhurbaşkanımıza oy vermenizi bekliyor, Bingöl'ü bu anlamda sınırları zorlayan bir rekorla zirveye taşımak istiyoruz. Verilen destek ne kadar güçlü olursa yarın Meclis'te elimiz o kadar güçlü olacak. Allah'ın izniyle ikinci turda çok daha yüksek bir oyla Sayın Cumhurbaşkanımız görevine devam edecek, Türkiye uluslararası arenada da duruşunu koruyarak sözünün etkinliğini sürdürecektir. 28 Mayıs'ta siz kıymetli halkımızın yoğun desteğiyle durmadan yola devam diyebilmek için destek ve dualarınızı bekliyoruz” diye konuştular.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum