Advert
as

KESKİN,"21 BİN OYUN SAHİBİ SİZLERSİNİZ"

KESKİN,

MHP Bingöl Milletvekili Adayı Metin Keskin, Sandıktan bizleri onure eden bir sonuç çıktığını söyleyerek, “Bingöl halkının gönlünde yer edindiğimizi gösterdi.21 bin oyun sahibi sizlersiniz, ben ise bir tek kendi oyumun sahibiyim.” dedi.

MHP Bingöl Milletvekili Adayı Keskin, 14 Mayıs seçimleri sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak şunları söyledi:“Bingöl halkının kendisine ve partisine gösterdiği teveccühten dolayı minnettarım. Sandıktan bizleri onure eden bir sonuç çıktı. Bingöl halkının gönlünde yer edindiğimizi gösterdi. Bingöl halkının yeri ve değeri bizlerin başının üstündedir. Sandıkta atılan her oyun sahibi halktır. Atılan her oy, bize gösterilen teveccühün göstergesidir. Milliyetçi Hareket Partisi Bingöl'de oy oranını yüzde 150 oranında arttırarak büyük bir başarıya imza attı. Sandıktan çıkan sonuç gelecek seçimlerde ümit verici. Şunu da eklemek isterim; MHP, Bingöl'de oy oranını en fazla arttıran parti. Rakiplerimizden bu konuda ayrıştığımızı düşünüyorum. Yineliyorum, oyun sahibi halktır. Bizleri tercih edenler başta olmak üzere Bingöl halkı merak etmesin, Bingöl'ün sorunlarının her daim takipçisi olacağız. Bingöl'e katkı sunacak her projenin destekçisi olacağız. İlimizin yatırım alması için ne gerekiyorsa yapacağız. Son olarak: kazanan başarının sahibi Bingöl halkıdır. 21 bin oyun sahibi sizlersiniz, ben ise bir tek kendi oyumun sahibiyim. Seçim çalışmaları sürecinde bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza ve kadirşinas Bingöl halkına yürekten teşekkür ederim." 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum