Advert
as

BUYANKARA, BİZLERE OY VEREN, VERMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

BUYANKARA, BİZLERE OY VEREN, VERMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Geçen dönem MHP'nin taban oyları ve tepki oylarını aldı, bu kez en fazla 7-8 Bin oy alır denilen M. Ziya Buyankara, Yeniden Refah Partisi ile girdiği ilk seçimde kendi rekorunu kırdı.

Geçen yerel seçimde MHP'de aldığı yüksek oy oranıyla dikkatleri üzerine çeken M.ZiyaBuyankara, benzer bir başarıyı genel seçimde gösterdi. İlk kez seçime giren yeniden Refah Partisi'nin 1. sıra adayı olan Buyankara, 15 Bin oyla önemli bir başarıya imza atmış oldu.

Aday tercihleri nedeniyle bölgesel tepkilerin alevlendiği 14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimlerinde sandıktan sürpriz sonuçlar çıktı. 29 Mart 2019 mahalli idareler seçiminde MHP'den Bingöl Belediye Başkan Adayı olan ve kapı kapı dolaşarak 13 Bin 233 oy alıp siyaset arenasında en çok konuşulan isim olmayı başaran M.ZiyaBuyankara, 14 Mayıs 2023 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine Yeniden Refah Partisi'nin 1. Sıra adayı olarak girdi.

“7 BİN DENDİ AMA 15 BİN OY ALDI”

İl ve ilçe teşkilatlarında son dönemlerdeki yenilik ve toparlanma ile ilk kez katılacağı genel seçimlere güçlü hazırlanan ve Cumhur İttifakında yer alarak baraj sorununu ortadan kaldıran Yeniden Refah Partisi, seçime adayları M.ZiyaBuyankara, İsmail Yeter ve Ersoy Öten ile katıldı.

Seçim sürecinde bir kez daha kapı kapı dolaşan ve seçimin favorilerinden gösterilen M.ZiyaBuyankara, teşkilat kadroları ve ailesiyle sahada etkin bir çalışma gösterdi. Kamuoyunda çoğunlukla “Geçen dönem MHP'nin taban oyları ve tepki oylarını aldı, bu kez en fazla 7-8 Bin oy alır” değerlendirmeleriyle geri plana itilenYeni kurulan ve ilk seçim tecrübesini yaşayan Yeniden Refah Partisi ile önemli bir başarı ivmesi yakalayan Buyankara, teşkilatı bulunan ve yılların seçim tecrübelerini yaşamış birçok siyasi partiyi büyük farkla geçerek siyasetteki etkisini bir kez daha perçinlemiş oldu.

 Bir aylık seçim sürecinde hemen her bölgeye ulaşan, kapı kapı dolaşıp seçmenlerle temas kuran ve elde ettiği başarıyla büyük takdir toplayan Buyankara, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,”28. Dönem Milletvekilliği seçiminde bir aya yakın bir süre yaptığımız çalışmalar neticesinde bizlere oy veren, vermeyen tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyor, herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum