Advert
as

BAŞKAN YILDIZ’DAN İKİNCİ TUR ÖNCESİ DESTEK ÇAĞRISI

BAŞKAN YILDIZ’DAN İKİNCİ TUR ÖNCESİ DESTEK ÇAĞRISI

28 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu öncesi Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız Cumhur ittifak üyeleri, kanaat önderleri, STK temsilcileri ve muhtarlar istişare yapmak üzere bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu öncesi Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Solhan’da kahvaltı programı düzenlendi.

Düzenlenen programa AK Parti İlçe Başkanı Nazmi Çalışan, MHP İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, HÜDA PAR İlçe Başkanı Sadrettin Kırım, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Abdullah Bildik, AK Parti Milletvekili Aday Adayları Nihat Doğu ve Ferhat Bayar, kanaat önderleri, STK temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

İstişare toplantısında konuşan Başkan Yıldız,“Buraya gelmemizin ana nedeni 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile alakalı bir istişare toplantısıydı. O vesile ile burada bir aradayız. Tekrardan teşriflerinizden dolayı her birinize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Kıymetli seydalarım değerli muhtarlarımız özellikle ayın 28’inde yapılacak olan seçimlerle alakalı bizler burada ittifaktan siyasi partilerimizin ilçe başkanları ve teşkilat mensupları var. Sivil toplum kuruluşlarından arkadaşlarımız var. Çok büyük önem arz ettiğini vurgulamak adına buradayız. Dolayısıyla herhangi bir rehavete kapılmadan tabiri caizse daha aktif bir şekilde çalışarak inşallah ayın 28’inde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanarak en azından 22 yıldır elde etmiş olduğumuz kazanımları korumak ve üstüne daha iyilerini katma adına sizlerle inşallah fikir alış verişinde bulunmak ve sizlerin de değerli görüşlerine başvurmak adına biz bugün buradayız. Şuan ülkemizi direkt ilgilendiren, ülkemizin geleceğini, çocuklarımızın geleceğini ve bu ülkede ezanların daim susmaması adına gerçekten çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. Dolayısıyla bu manada her birinizin desteğine, her birinizin yardımına ihtiyacımız var. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum şükranlarımız sunuyorum.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum