Advert
as

BERDİBEK VE KORKUTATA VEKİLLİK MAZBATALARINI ALDILAR

BERDİBEK VE KORKUTATA VEKİLLİK MAZBATALARINI ALDILAR

Yeni bir dönemin başlangıcı olarak görevlerinin millete hayırlı olmasını dileyen Berdibek ve Korkutata, 'Rabbim bizleri mahcup etmesin. Artık Bingöl için tüm gayretimizle çalışma, geleceğe dokunma ve kalıcı eserler bırakmak için gayret zamanıdır.' dediler.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde 58 Bin 539 oyla Bingöl'de iki milletvekili kazanan AK Parti'den Meclis'e giden isimler Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata, Bingöl İl Seçim Kurulu Başkanlığı'nda mazbatalarını aldılar.

Mazbata takdiminde Milletvekilleri Berdibek ve Korkutata'ya, AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Katkay ve Kadın Kolları Başkanı Maşife Gündoğdu refakat ettiler.

Mazbatayı takdim eden İl Seçim Kurulu Başkanı Âdem Okur, hayırlı olsun dileklerini paylaştı.

Mazbatalarını alıp İl Seçim Kurulu Başkanı Okur'a teşekkür eden Bingöl'ün yen dönem milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata, görevlerinin ülkeye, Bingöl'e ve millete hayırlı olmasını dilediler.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum