Advert
as

MHP BİNGÖL ADAYI KESKİN'DEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

MHP BİNGÖL ADAYI KESKİN'DEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Bingöl Milletvekili Adayı Metin Keskin ve beraberindeki heyet, Solhan Haber Gazetemize teşekkür ziyaretinde bulundu.

MHP Bingöl Milletvekili Adayı Metin Keskin, MHP Bingöl İl Başkanı Osman Baran, MHP İlçe Başkanı Mehmet Yıldız ve beraberindeki heyetle Solhan Haber Gazetemize yapılan teşekkür ziyaretinde gazetemiz adına Nihat Kanat karşıladı.

28. Dönem Milletvekili Seçiminin ardından Bingöl merkez ve ilçelerine teşekkür ziyaretlerine devam eden

MHP Bingöl Milletvekili Adayı Metin Keskin, Solhan ilçe esnafına ve ilçe halkına teşekkür ziyaretinin ardından gazetemizi de ziyaret ederek, önemli açıklamalarda bulundu.

Keskin, Ziyarette 28 Mayısta yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanı seçiminin önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

"Gerek Cumhurbaşkanı seçiminde gerekse milletvekili seçiminde partimize olan teveccühleri nedeniyle Solhan ilçe halkına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Solhan ilçemizin genel anlamda huzurdan ve memleketin iyiliği için tavrı müspet ve her zaman takdire şayandır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 78,45 gibi rekor düzeyde bir oy çıktı. Bu müthiş tavırlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyoruz. 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Solhan ilçe halkımızın sandıklarda oy patlaması yapacağına canı gönülden inanıyorum.

Cumhurbaşkanlığı seçimine bir hafta gibi kısa bir süre kaldı, bu süre içinde rehavete kapılmadan gece gündüz çalışarak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı rekor bir oyla tekrar Cumhurbaşkanı seçmek için gayret etmemiz gerekir. Bu konuda çalışmalarımızın hızı kesilmeden devam etmesi lazım. Durmak yok yolla devam." 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum