Advert
as

ARICILIK KURSUNA KAMU PERSONELLERİ KATILDI

ARICILIK KURSUNA KAMU PERSONELLERİ KATILDI

Solhan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen arıcılık kursuna, Kamu personelleri katıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından konferans salonunda, 15 Mayıs-8 Haziran tarihleri arasında devam eden arıcılık kursunda teorik ve uygulama eğitim verildiği belirtildi.

 Arıcılık kursunun kamu personellerine yönelik olduğunu söyleyen Usta Öğretici Hüseyin Çakar,"Solhan İlçe Halk Eğitim Merkezi bünyesinde mesleki eğitim olan arıcılık kursları 21.03.2023 tarihinde verilmeye başlanmıştır. Eğitim başvuruları İlçe Halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne yapılmaktadır. 15 Mayıs-8 Haziran tarihleri arasında devam eden arıcılık kursumuz kamu personellerine yöneliktir. Eğitimimiz, toplamda 84 saat olup bu eğitim sonunda sertifika almaya hak kazanılmaktadır. Eğitimin amacı; arıcılıkta daha kaliteli ürün üretim yapabilmek ve alternatif yani Apiterapide kullanılan arı ürünlerinin sağlık üzerinde kullanımı, faydaları ve üretim yöntemlerini öğretilmektedir. Eğitim teorik ve uygulama şeklinde verilmektedir."dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum