Advert
as

SOLHAN HALK EĞİTİM’DEN YIL SONU SERGİSİNE DAVET

SOLHAN HALK EĞİTİM’DEN YIL SONU SERGİSİNE DAVET

İlçe Halk Eğitim Merkezi, farklı alanlarda açılan kurslarda üretilen 'El Emeği Göz Nuru' yıl sonu sergisi için Solhanlıları davet etti.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Solhan İlçe Halk Eğitim Merkezi, bünyesinde açılan kurslarda üretilen 'El Emeği Göz Nuru' ürünleri için sergi düzenleyecek.

Açılacak sergiye tüm Solhanlıları davet eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayri Güneş,"2022-2023 Eğitim Öğretim yılı içerisinde farklı alanlarda açtığımız kurslarda elde ettiğimiz ‘El Emeği Göz Nuru’ ürünlerimizi sergileyeceğiz. Sergimiz Pazartesi günü saat 10:00'da Sayın Kaymakamımız Muhammed Çetin tarafından açılacaktır. Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kapalı Halı Sahasında düzenleyeceğimiz bir günlük sergimize tüm Solhan halkını bekliyoruz."dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum