Advert
as

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ARICILIK ÇALIŞTAYI DÜZENLEYECEK

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ARICILIK ÇALIŞTAYI DÜZENLEYECEK

Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde “Sürdürülebilir Arıcılık Ekosistemi ve Bingöl Bal Arısı Islah Çalıştayı” düzenlenecek.

“Sürdürülebilir Arıcılık Ekosistemi ve Bingöl Bal Arısı Islah Çalıştayı” 8 Haziran Perşembe günü saat 09.00’da Bingöl Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans salonunda yapılacak.

Çalıştaya konuşmacı olarak Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, Tarım ve Orman Bakanlığı Kanatlı ve Arıcılık Dairesi Başkanı İslam Köse, Türkiye Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ziya Şahin, On Dokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Güler, Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuray Şahinler, Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Karabağ, Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aziza Gül, Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mahir Murat Cengiz, Türkiye Biyologlar Derneği Başkanı Dr. İhsan Soytemiz ve Bingöl Üniversitesi Öğretim Görevlisi Nevzat Çağlayan katılacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum