Advert
as

CEVDET YILMAZ, CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OLDU

CEVDET YILMAZ, CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OLDU

Bingöl Eski Milletvekili Cevdet Yılmaz, yeni Kabinede Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev aldı. Yılmaz’ın yeni görevi nedeniyle Bingöl’de sevinç kutlamaları yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni dönem Kabine üyelerini açıkladı. Bingöl Eski Milletvekili Cevdet Yılmaz, yeni Kabinede Cumhurbaşkanı Yardımcı olarak açıklanmasının ardından Bingöl’de büyük sevinç uyandırdı.

 YILMAZ'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz, ilk mesajını sosyal medyadan paylaştı. Erdoğan'a şükranlarını sunup yeni kabine üyelerini tebrik eden Yılmaz, yeni görevi dolayısıyla tebrik mesajı gönderenlere de teşekkürlerini bildirdi.

 Yeni kabinenin açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz, “Cumhurbaşkanlığı Kabinemiz ülkemize ve aziz milletimize hayırlı olsun. #TürkiyeYüzyılı kabinesinde Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sn.@RTErdogan'a şükranlarımı arz ediyorum. Görev üstlenen tüm değerli bakanlarımıza üstün başarılar diliyorum. Çeşitli kanallarla tebriklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Millete hizmet yolunda Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

 Yeni kabine şu isimlerden oluşmaktadır;

 Cumhurbaşkanı Yardımcısı - Cevdet Yılmaz

Adalet Bakanlığı - Yılmaz Tunç

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı - Mahinur Özdemir Göktaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı - Vedat Işıkhan

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı - Mehmet Özhaseki

Dışişleri Bakanlığı - Hakan Fidan

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı - Alparslan Bayraktar

Gençlik ve Spor Bakanlığı - Osman Aşkın Bak

Hazine ve Maliye Bakanlığı - Mehmet Şimşek

İçişleri Bakanlığı - Ali Yerlikaya

Kültür ve Turizm Bakanlığı - Mehmet Nuri Ersoy

Milli Eğitim Bakanlığı - Yusuf Tekin

Milli Savunma Bakanlığı - Yaşar Güler

Sağlık Bakanlığı - Fahrettin Koca

Sanayii ve Teknoloji Bakanlığı - Mehmet Fatih Kacır

Tarım ve Orman Bakanlığı - İbrahim Yumaklı

Ticaret Bakanlığı - Ömer Bolat

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı - Abdülkadir Uraloğlu

 Daha önceki Kalkınma Bakanlığı, Başbakan Yardımcılığı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı ve son olarak TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı görevini yürüten Bingöl Milletvekili Dr. Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak yeni kabinenin en önemli ismi oldu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum