Advert
as

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER SERGİLENDİ

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER SERGİLENDİ

Solhan İlçe Halk Eğitimi Merkezi bünyesindeki kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünler, Hayat Boyu Öğrenme Haftası çerçevesinde düzenlenen yıl sonu etkinliğinde sergilendi.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası çerçevesinde İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi halı sahasında yıl sonu sergisi düzenledi. Sergide kursiyerlerin yıl boyu ürettiği ürünler sergilendi.

Sergiye Kaymakam Muhammed Çetin, Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hayri Güneş, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılan kursların bugün finalinin yapıldığını belirten Kaymakam Çetin, “Kursiyerlerimiz el emekleriyle yaptıkları birbirinden değerli ürünleri bugün burada başta ilçe halkımıza ve bize sergiliyorlar. Biz de onların yaptığı bu güzel eserleri burada görmekten, onlarla beraber olmaktan, onların emeklerine bir değer katabilmekten son derece mutluyuz. İnşallah kurslarımız artarak devam edecek. Önümüzdeki yıllarda da kurslarımıza gelmeyenleri buraya davet ediyoruz. Ortaya çıkan eserleri hep birlikte görmeyi, sergilemeyi arzu ediyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz başta olmak üzere emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.”

 Katılımcılara teşekkür eden Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ferhat Sönmez ise, “Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün her yıl haziran ayının ilk haftasında düzenlemiş olduğu Hayat Boyu Öğrenme Haftası çerçevesinde Solhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak biz de sergimizi açmış bulunuyoruz. Yıl içerisinde yaklaşık olarak çalıştırdığımız 45 usta öğreticimizle beraber elde ettiğimiz el emeği göz nuru ürünlerimizi bu alanda sergilemiş bulunmaktayız. Birbirinde güzel, birbirinden kıymetli ciddi anlamda emek sarf edilmiş ürünler şu anda sergilenmiş bulunmakta. 7’den 70’e herkese hitap ediyor kurslarımız. Çocuk gelişimi kurslarımız, okuma yazma kurslarımız, makine nakışı kurslarımız, trikotaj kurslarımız, resim sergimiz ve minyatür kursumuz birçok alanda ilçedeki bütün halkımıza hitap etmekteyiz. Yıl içerisinde ciddi anlamda emek sarf edilen ürünlerin burada emekçilerimiz tarafından, usta öğreticilerimiz ve kendi kursiyerleri tarafından sergilenmesini yapmış bulunuyoruz. Tüm ilçe halkımıza ve teşrif eden herkese teşekkür ediyoruz.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum