Advert
as

SOLHAN İHH'DAN KURBAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

SOLHAN İHH'DAN KURBAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

“Kurban ibadet Paylaşmak kardeşliktir” sloganıyla çalışmalarını başlatan İHH, Kurban faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Solhan İHH, vatandaşları vekaletten kurban bağışı çağrısında bulundu.

Bu sene kurban çalışmalarında ağırlığı ülkemizdeki deprem bölgelerine vereceklerini belirten Solhan İHH,“Hayırseverlerimizin Kurban Bayramı'nda yapacağı bağışlarla başta deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere dünyada 3 milyon kişiye ulaşıp, umut olmaya çalışacağız. Bir kurban bedeli olan 3700 TL ile siz de bir ihtiyaç sahibinin kurbanı bayrama çevirmesine vesile olabilirsiniz" denildi.

İHH, KURBAN BAYRAMI’NDA 3 MİLYON KİŞİYE ULAŞMAYI HEDEFLİYOR

İHH İnsani Yardım Vakfı, vekaletini aldığı kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için “Kurban İbadet Paylaşmak Kardeşliktir” sloganıyla Türkiye dâhil 48 ülkede çalışma yapacağını ve 3 milyon kişiye ulaşmayı hedeflediğini açıkladı. İHH bu kapsamda, bu yıl yurt içi ve yurt dışında kurban hisse bedelini 3 bin 700 lira olarak belirledi.

BU BAYRAMDA DA MİLYONLARCA KİŞİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEKLER

İHH, 30 yılın verdiği tecrübe ile bu yıl da yine başta ülkemizde olmak üzere, diğer kriz coğrafyalarında yaşayan ihtiyaç sahipleri için yola çıkıyor. “Kurban ibadet Paylaşmak kardeşliktir” sloganıyla çalışmalarını başlatan İHH, bağışçılarının kurban vekaletlerini deprem bölgesi öncelikli olmak üzere, Türkiye ile birlikte 48 ülkede milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaştıracak ve dertlerine derman olacakları belirtildi.

 İLETİŞİM VE HESAP BİLGİLERİ

 Türkiye Finans Bankası Bingöl Şubesi Hesap No: 2625066-1

 IBAN NO: TR42 0020 6001 8702 6250 6600 01

 Tel: 0530 323 74 65

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum