Advert
as

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU

Bingöl Üniversitesi 2022-2023 akademik yılı mezuniyet töreni coşkulu bir törenle gerçekleştirildi. Mezun olan öğrenciler, mezun olmanın sevincini törene katılan aileleriyle birlikte yaşadı.

Bingöl Üniversitesi'nde 2022-2023 akademik yılında mezun olan öğrenciler, mezuniyet heyecanını doyasıya yaşadı.

Mezuniyet törenine Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Çiftçi, Prof. Dr. İbrahim Yasin Erdoğan, Fakülte Dekanları, Müdürler, akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet töreninin sabah etkinliğine fakülteler katılırken öğleden sonraki etkinliğe ise Meslek Yüksekokulları katıldı. Tören, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Mezuniyet coşkusunun verdiği mutluluğun gözlerinden okunabildiği öğrencileri; bu mutlu günlerinde hocaları, aileleri ve üniversite yönetimi de yalnız bırakmadı.

“SİZLER; TOPLUMA DİREK ETKİ EDEN, YÖNLENDİREN, AYDINLATAN BİREYLERSİNİZ”

Mezuniyet töreninde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Çapak, “Sizleri, aileleriniz bizlere teslim ettiği günden bu yana hocalarınız ile sizlere yardımcı olmaya çalıştık. Bugünden sonra sizleri, ailelerinize tekrardan teslim ediyoruz. Henüz işin başındasınız, sorumluluklarınız daha fazla olacaktır. Kiminiz akademisyen, kiminiz öğretmen olacaksınız. Sizler topluma direk etki eden, yönlendiren, aydınlatan bireylersiniz. Toplum içerisinde sorumluluklarımız var. Kendi başımıza bir köşeye çekilip hayatımızı devam ettiremeyiz, sizlerin topluma yardımcı olmanız gerekiyor. Yaşantımızla, faaliyetlerimizle ve eğitimimizle bu sorumluluğumuzu yerine getirmeliyiz. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin. Bundan sonraki süreçte mutlu ve huzurlu bir hayat sizlerin olsun. Her birininiz önce kendiniz için, sonra aileniz ve insanlık için faydalı birer birey olmanızı temenni ediyorum.

Umarım her biriniz, geleceğinize emin adımlarla yürür ve başarılı bir hayat sürersiniz. Her şey gönlünüzce olsun” şeklinde konuştu.

 Programlarda üniversitemiz lisans ve ön lisans birincileri öğrenciler adına birer konuşma yaparken, dereceye giren öğrencilere plaket, başarı belgesi ve hediye takdim edildi. Mezuniyet programları, öğrencilerin keplerini havaya fırlatması ve hatıra fotoğrafları çektirilmesi ile sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum