Advert
as

Tutuklu Yakınlarından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz'a Ziyaret

Tutuklu Yakınlarından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz'a Ziyaret

İslami kimlikli mahkûmların aileleri, Bingöl'de bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret ederek FETÖ'nün kumpasları sonucu cezaevine konulan yakınlarının mağduriyetini anlattı.

 

 

İslami kimlikli mahkûmların aileleri,  28 Şubat ve FETÖ zulmüne maruz kalan cezaevindeki yakınlarının yeniden yargılama için başlattıkları ziyaretleri kapsamında, Bingöl'de bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret ederek yaşadıkları mağduriyeti anlattı.

 

AK Parti Bingöl İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Cevdet Yılmaz, ailelerin sorun ve taleplerini dinleyerek yakın ilgi gösterdi. Görüşmede AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu da hazır bulundu. Aileleri dinleyen Yılmaz ve Fehmioğlu konuyla ilgileneceklerini dile getirdi.

 

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan mağdur aileler, görüştükleri Yılmaz ve Fehmioğlu'na 28 Şubat ve FETÖ zulmüne maruz kalan cezaevindeki yakınlarının yeniden yargılama için taleplerini ilettiklerini söylediler.

 

“Bizler Allah'tan ümidimizi kesmedik”

 

Mahkûm yakınlarından Medeni Kaan,  ziyaretlerini olumlu bir havada geçtiğini belirterek, “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz ve AK Parti Bingöl Milletvekili Sayın Enver Fehmioğlu ile görüştük. Sağ olsunlar bizleri iyi karşıladılar. Yaşanan mağduriyetleri anlattık. Kendileri de gereken yerlere ‘sorununuzu ileteceğiz ve bu sorun zaten konuşuluyor 'dediler. Bizler de Allah'tan ümidimizi kesmedik.  İnşallah hayırlı bir netice çıkacaktır.” dedi

 

“Gecikmiş adalet, adalet değildir”

 

 

Ziyaretlerinde  Yılmaz ve Fehmioğlu'na,  mahkum ve yakınlarının af değil adalet istediklerini aktardıklarını ifade eden Salih Çelik ise, “Biz aileler olarak, bir lütuf ve ikram da istemiyoruz.  Bu ailelerin istediği tek şey adaletin tecelli etmesidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi ‘gecikmiş adalet, adalet değildir.' Yakınlarımız 20-25 yıldır cezaevindeler. Suçları! camide Kur'an dersi alıp vermektir.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum