Advert
as

TÜGVA’DAN “VAKIF OKULU” KAPANIŞ PROGRAMI

TÜGVA’DAN “VAKIF OKULU” KAPANIŞ PROGRAMI

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bingöl Şubesi tarafından “Vakıf Okulu Projesi”nin kapanış programı düzenlendi.

Bingöl TÜGVA, “Vakıf Okulu Projesi”nin kapanış programı düzenledi. Program, Bingöl Belediyesi Konferans Salonu’nda TÜGVA Bingöl Başkanı İsmail Bukan’ın ve Önder İl Başkanı Sadullah Arpa’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlikte, Vakıf Okulu’nda Bingöl’ün merkezi tüm mahallelerinde eğitim alan yaklaşık 300 öğrenci Kur’an-ı Kerim okudu, şiirler ve ilahiler seslendirdi.

 Vakıf Okullarında Kur’an’a geçen ve hatmeden öğrencilere Kur’an ve Hatim Belgeleri takdim edildi.

 ORTAOKULLU GENÇLER HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ!

Vakıf Okulları’nda Kur’an-ı Kerim Dersi, Kitap Okuma, Değerler Eğitimi, Okul Derslerine Destek Amaçlı Etüt Saatleri, Çeşitli Aktiviteler, Akıl ve Zekâ Oyunları, Piknik, Uygulamalı Ders Tekrarları gibi ortaokullu gençlerin hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini amaçladıklarını vurgulayan Bukan, 3 Temmuz’da başlayacak olan Yaz Okulu’nda aynı tempoyla devam edeceklerini belirtti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum