Advert
as

BERDİBEK VE KORKUTATA VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

BERDİBEK VE KORKUTATA VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ile Zeki Korkutata, Solhan’da düzenlenen Kurban Bayramı programında vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.

Solhan Cema Düğün Salonunda düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek ile Zeki Korkutata, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti İl Başkanı Haşim Sağlar, Ak Parti İlçe Başkanı Nazmi Çalışan, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, partililer ile vatandaşlar katıldı.

  Programda açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Nazmi Çalışan, milletvekillerine ve katılımcılara teşekkür etti.

  Akabinde Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, ilçede yapılan hizmetler hakkında bilgi vererek katılımcıların bayramını tebrik etti.

Katılımcıların bayramını tebrik eden Milletvekili Feyzi Berdibek ile Zeki Korkutata, ilçede yapımı eksik kalan işlerin hızlı bir şekilde tamamlanması için gerekli çalışmaların yapılacağını dile getirdiler. Milletvekilleri, daha sonra köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun ve şikayetlerini dinlediler.

 Son olarak çarşı esnafıyla bayramlaşan milletvekilleri, ilçeden ayrıldılar.  

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum