Advert
as

SOLHAN AYAK TENİSİ TAKIMI, ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ KEZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

SOLHAN AYAK TENİSİ TAKIMI, ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ KEZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Solhan Ayak Tenisi Takımı, bu yıl 3’üncüsü Balıkesir Ayvalık’ta düzenlenen Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonasında üçüncü kez şampiyon oldu.

Balıkesir Ayvalık'ta Ayak Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Solhan Ayak Tenisi Takımı, üst üste 3’üncü kez şampiyon oldu.

Ayak Tenisi Federasyonun kuruluşundan bu yana üçüncüsü düzenlenen Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası'na katılan Bingöl Temsilcisi Solhan Ayak Tenisi Takımı, üçüncü kez üst üste Türkiye şampiyonu oldu.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde 3 gün süren karşılamalarda Bingöl Temsilcimiz Solhan Ayak Tenisi Takımı çeyrek finalde Uşak temsilcisi, yarı finalde Alanya temsilcisi, finalde ise KKTC temsilcisi ile karşılaştı. turnuva boyunca rakiplerine sadece 1 set vererek turnuvayı tamamladı. İlk kez 2021 yılında yapılan karşılaşmada ilk şampiyonluğu ve takip eden yıllarda da yapılan diğer iki şampiyonluğu da kazanan Solhan Ayak Tenisi Takımı, Ayak Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen üç organizasyonda da şampiyon oldu. Turnuvanın en değerli oyuncusu Takım Kaptanı Serdar Demir seçildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum