Advert
as

İl Özel İdaresi 7 Personel Alacak

İl Özel İdaresi 7 Personel Alacak

Bingöl İl Özel İdaresi, kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere İnşaat, Makine, Bilgisayar, Elektrik-Elektronik ve Mimar alımı yapılacak.

 

 

Bingöl İl Özel İdaresi resmi internet sitesinde yer alan duyuruya göre, İl Özel İdaresi bünyesinde tam zamanlı olarak çalıştırılmak üzere 6 mühendis, 1 mimar alınacak.

Duyuruda, Mühendislik ve Mimarlık branşlarında; 5302 sayılı İl Özel İdare Kanunu'nun 36. maddesinin 3. fıkrası ve 5393 sayılı Belediye Kanunun 49. maddesi hükümlerince,3 inşaat, 1 makine, 1 bilgisayar, 1 elektrik-elektronik mühendisi ve 1 mimarın sözleşmeli olarak istihdam edileceği belirtildi. Yayımlanan ilan'da başvuru yapacak olanların 2016 yılında Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavının KPSSP3 puan türünden aldığı puan, yabancı dil bilgisi, iş tecrübesi, yüksek lisans şartı aranırken, bu bölümlerin fakültelerinden mezun olma niteliği de isteniyor.

Sınav Sözlü/Mülakat Olacak

 

Bingöl İl Özel İdaresi gerçekleşecek olan sınavın 21 Eylül 2016 tarihinde yapılacağını, her bir aday için yapılacak ön değerlendirme sonucunda tespit edilecek en yüksek puan esas alınarak yapılacak sıralamaya göre istihdam edilecek her bir kadro için en fazla 3 katı kişi olmak üzere toplam 21 kişi mülakat/sözlü sınavına çağrılacağını bildirdi. Ayrıca Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar, Bingöl İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi toplantı salonunda 21 Eylül 2016 Çarşamba günü saat 10.00'da yapılacak olan sözlü/mülakat sınavına tabi tutulacaklardır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum