Advert
as

GSB SPOR OKULUNUN AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

GSB SPOR OKULUNUN AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

Bingöl’de çocukların ve gençlerin yaz aylarında boş vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve sporla tanışmalarını sağlamak amacıyla ücretsiz GSB spor okulunun açılış programı gerçekleşti.

Binlerce çocuk ve gencin katılım sağladığı açılış programı istiklal marşının okunmasıyla başladı. Akabinde konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Lağoğlu gençlerin zamanını daha verimli geçirebilmesi için bugün itibariyle yaz okulunun başladığını belirterek şöyle konuştu:

 “Bugün Türkiye şampiyonu, Avrupa şampiyonu, Balkan şampiyonu, dünya şampiyonu çıkardığımız gündür. Bir milletin geleceğini görmek istiyorsanız gençliğine bakınız. Sevgili gençler sentetik futbol sahalarımız, spor salonlarımız, antrenman salonlarımız, yüzme havuzlarımız ve otuzdan fazla tesisimizle; On sekiz farklı branşta ve her bir alanda uzman antrenörlerimizle birlikte ister yeni başlayan ister daha önce spor yapmış olan 5-18 yaş arası tüm gençlerimizi tesislerimize spor yapmaya davet ediyoruz. Dezavantajlı çocuklarımız için de ücretsiz engelsiz spor merkezlerimize başvurabilirsiniz”

 “21 BİN 500 CİVARINDA LİSANSLI SPORCUMUZ BULUNMAKTA”

Bingöl’de 1200 sporcunun ulusal faaliyetlere katıldığının altını çizen Lağoğlu : “Bingöl ilimizde şu ana kadar 21 bin 500 civarında lisanslı sporcumuz bulunmaktadır. Olimpiyatlara katılan Dünya ve Balkan şampiyonu olan milli takımlara davet edilen ve Türkiye Şampiyonası’nda üstün neticeler elde eden Sporcularımız Bingöl’ümüzden artık çıkmaya başlamıştır. Huzurlarınızda emeği geçen spor camiasına, Asya kefemize ve antrenörlerimize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün vefakâr, cefakâr çalışanlarına, özellikle sayın velilerimize teşekkürü bir borç diliyor ve teşekkür ediyorum Bingöl’ümüzde hedefimiz ilimizin spor çıtasını daha yukarılara çıkarmak memleketimizi bir spor şehri yapmak ve herkesin spor yapabileceği alanlar oluşturma hedefi ve üzerinde son adımlarla hızla yürümeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

 Devamında Basketbol,  Futbol, Jimnastik, Karate, Masa Tenisi, Kort Tenisi, Kick Boks,  Geleneksel Okçuluk ve Taekwondo gibi spor dallarında uzman antrenörler eşliğinde eğitimlere başlandı. (HABER MERKEZİ)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum