Advert
as

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar için Solhan Ulu Camii’de Mevlid-i Şerif okutuldu ve dualar edildi.

Solhan Kaymakamlığı ile İlçe Müftülüğünce düzenlenen “15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Milli Birlik Günü” etkinliği kapsamında, Cuma Namazının ardından Solhan Ulu Cami’de hain darbe girişiminde hayatını kaybeden 15 Temmuz Şehitleri ve tüm Şehitlerin anısına Mevlid-i Şerif okutuldu.

 Programa Kaymakam Muhammed Çetin, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

 Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda okunan Mevlid-i Şerif ve dualar eşliğinde 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar rahmetle yad edildi.

 Cuma Namazı sonrası Kaymakam Muhammed Çetin, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Müftüsü Eyüphan Toprak ve beraberindeki heyet tarafından İlçe Kabristanında bulunan şehit kabirleri ziyaret edilerek, Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum