Advert
as

KADİR ÇİNTAY’IN 15 TEMMUZ MESAJI

KADİR ÇİNTAY’IN 15 TEMMUZ MESAJI

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Çintay, 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle yaptığı açıklamada, "15 Temmuz’un yıl dönümünde, bu büyük acıyı hatırlayarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz" dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Çintay açıklamalarda bulundu.

Çintay, "15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizin bağımsızlığına, demokrasimize ve milli iradeye yönelik hain bir saldırı gerçekleşti. Bu hain saldırıda birçok vatandaşımızı kaybettik ve kahraman gazilerimiz oldu. Onlar, vatan sevgisiyle yanıp tutuşan, canlarını ortaya koyarak ülkemizin birlik ve beraberliği için mücadele eden kahramanlardır. Onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. 15 Temmuz’un yıl dönümünde, bu büyük acıyı hatırlayarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Hiçbir güç, bu aziz milletin birlik ve beraberliğini bozamaz. Bizler, 15 Temmuz ruhunu yaşatmak adına daha da kenetlenmeli, milli birlik ve beraberlik duygularımızı perçinlemeliyiz. Bu vesileyle, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak, 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Aziz şehitlerimizin emaneti olan bu güzel vatanı daha da ileriye taşıyacak, onların hayallerini gerçekleştireceğiz. Bingöl’ün birlik ve beraberlik içinde yarınlara yürümesi temennisiyle, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum