Advert
as

SOLHAN’DA 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİĞİ

SOLHAN’DA 15 TEMMUZ  MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Solhan Kaymakamlığı ile Solhan Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7’nci yıl dönümünde nedeniyle Belediye Çay Bahçesinde anma etkinliği düzenledi.

15 Temmuz Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Solhan Kaymakamlığı ile Solhan Belediyesi tarafından Belediye Çay Bahçesinde anma etkinliği düzenlendi

 15 Temmuz anma programı kapsamında ilk olarak Akşam Namazı sonrasında Solhan Ulu Camii önünde bir araya gelen kurum amirleri, vatandaşlar Solhan Belediye çay bahçesine kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirdi.

 Programa Kaymakam Muhammed Çetin, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Kurum Amirleri, Gaziler, Siyasi Parti  STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 İmam Gazali Camiinde kılınan Yatsı Namazı bitiminde Belediye Çay Bahçesinde gerçekleşen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

 Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu. Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. İlahilein seslendirilmesi ve Sinevizyon gösterileriminden sonra Kaymakam Muhammed Çetin, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. "15 Temmuz" temalı şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin takdimi, şiirlerin okunmasının ardından saat: 00.13’te tüm yurtta olduğu gibi Solhan’daki camilerden salaların okunması ve İlçe Müftüsü Eyüphan Toprak’ın duası sonrası, program sona erdi.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum