Advert
as

BİNGÖL VALİLİĞİ, YANGIN KONUSUNDA VATANDAŞLARI UYARDI!

BİNGÖL VALİLİĞİ, YANGIN KONUSUNDA VATANDAŞLARI UYARDI!

Bingöl Valiliği, sıcakların etkili olduğu yaz aylarında olası orman yangınlarına karşı önlem alınması ve dikkatli olunması hususunda vatandaşları uyardı.

Bingöl Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, orman yangınlarının önlenmesi ile geleceğe sahip çıkılacağı vurgulanarak "Sıcak hava ve insan kaynaklı faktörler, orman yangınlarının çıkma olasılığını artırmaktadır. Bu nedenle, orman yangınlarına karşı dikkatli olmak ve önlemler almak son derece önemli" denildi. Açıklamada, orman alanlarının temiz tutularak atıkların toplanması, ormanlık alanlara izmarit atılmaması, ormanlık alanlarda ateş yakılmaması ve anız yakılmaması hususlarında dikkatli olunması uyarısı yapılarak olası yangın durumlarında 112 Acil ya da 177 Orman Yangın ihbar hattının aranması istendi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum