Advert
as

HACILAR, KUTSAL TOPRAKLARDAN DÖNDÜ

HACILAR, KUTSAL TOPRAKLARDAN DÖNDÜ

Solhan’dan kutsal topraklara giden hacı adayları, hac farizasını yerine getirerek memlekete döndü.

Hac ibadetini yerine getirmek için 150 farklı ülkeden Mekke'ye gelen yaklaşık 2 milyon hacı kutsal topraklarda hac ibadetini yerine getirdi.

Kurban Bayramı öncesinde kutsal topraklara giden son hacılar da Solhan’a döndü. Diyanet İşleri Başkanlığınca hac organizasyonu kapsamında 12 Haziran 2023 tarihinde hacca giden Solhanlı hacılar, hac farizasını yerine getirerek 17 Temmuz 2023 tarihinde kutsal topraklardan ayrılarak İlçemize döndüler.

Duygularını 'anlatılmaz yaşanır' diyerek ifade etmekte zorlandığını söyleyen bazı Hacılar,"İslam'ın beş temel esasından birisi olan Hac farizasını hacılarımızla birlikte yerine getirdik. Çok güzel manevi duygularla döndük. Orada ibadetlerimizi, umre, tavaf ve sa'ylarımızı yaptık. Sevdiklerimize kavuştuğumuz için mutluyuz, sevinçliyiz. Allah bu güzel duyguyu herkese nasip etsin." Dediler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum