Advert
as

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TEKRAR DEĞİŞTİ

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TEKRAR DEĞİŞTİ

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü bir kez daha değişti. İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, Bakanlık emrine atanırken, Engin'in yerine Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel atandı.

Edinilen bilgiye göre, Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Kadri Engin, Milli Eğitim Bakanlığı biriminde görevlendirilirken,  Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Mustafa Özel İse Bingöl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Özel'in önümüzdeki günlerde Bingöl'e gelerek göreve başlaması bekleniyor.

 MUSTAFA ÖZEL KİMDİR?

1971 Yozgat doğumlu olan Mustafa Özel, yüksek öğrenimini Hacettepe Üniversitesi Türk Dili Ve Edebiyatı Bölümünde tamamladı. Özel, 2019 yılından beridir Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütüyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum