Advert
as

SOLHAN’DAKİ HASTA İÇİN HELİKOPTER AMBULANS HAVALANDI

SOLHAN’DAKİ HASTA İÇİN HELİKOPTER AMBULANS HAVALANDI

İlçemize bağlı Gençtavus Köyü Kuştepe Mezrasında rahatsızlanan Belkıs B. İsimli kanser hastası ambulans helikopter ile alınarak Bingöl Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

Solhan Gençtavus Köyü Kuştepe Mezrasında solunum sıkıntısı çeken kanser hastası Belkıs B. İsimli kanser hastası için helikopter ambulans devreye girdi.

 Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Solhan ilçemizden 80 km uzaklıkta bulunan Gençtavus Köyü Kuştepe Mezrasında rahatsızlanan Belkıs Buyruk İsimli hastamız ambulans helikopter ile alınarak Bingöl Devlet Hastanemize getirilerek tedavi altına alınmıştır.

 Normal kara yolu üzerinden ambulans ile hastaneye ulaşması 2 saat gibi uzun sürecek olan hastamız yaklaşık 40 dakikalık gibi kısa bir sürede ulaştırılmıştır. “denildi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum