Advert
as

AK PARTİ BİNGÖL İL BAŞKANI SAĞLAR İSTİFA ETTİ

AK PARTİ BİNGÖL İL BAŞKANI SAĞLAR İSTİFA ETTİ

Değişim ve yeni yüz vurgusunda bulunan AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar; 'Daha dinamik kadrolarla yola devam için bir fedakârlık yapmanın gerekliliğine inanarak bu kararı aldım. Partimle beraberim, çabamızı sürdüreceğiz' dedi.

Genel seçim sonrası görevi bırakacağına dair beyanları bulunan AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, istifa etti. Değişim ve yeni yüz vurgusunda bulunan Sağlar; ‘Daha dinamik kadrolarla yola devam için bir fedakârlık yapmanın gerekliliğine inanarak bu kararı aldım. Partimle beraberim, çabamızı sürdüreceğiz’ dedi.

 Ekim ayında yapılacak kongreler için startı verip, bir diğer yandan da Mart 2024 mahalli idareler seçimine hazırlanan en AK Parti’de bu akşam istifa haberi duyuldu. 01 Ekim 2020’de göreve gelen AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar,  akşam saatlerinde parti genel merkezine istifasını sundu.

 “DEĞİŞİM VE YENİLİKTEN YANAYIM”

 İstifa sonrası açıklamada bulunan Haşim Sağlar, herhangi bir sorun ya da probleme dayanmayan, tamamen partinin menfaat ve ikbali için aldığı bir karar olduğunu söyledi.

 “İstifanızın özel bir sebebi var mı?” sorusuna “Özel bir nedeni yok. Özel olan kısmı, partimizin yarınlarıdır” yanıtını veren Haşim Sağlar; “Yaklaşık 3 yıllık görev sürecim boyunca teşkilat kadrolarımızla birlikte partimizin gelişimi ve seçim başarılarına odaklı yoğun bir çaba harcadık. Makamların kalıcı olmadığı gerçeğinden yola çıkarak, kişisel değil partimizin ikbali için yeni yüz ve daha dinamik kadrolarla yola devam etmenin gerekliliğine olan inancıyla böylesi bir kararı aldım. Kararıma genel merkezimizin ve milletvekillerimizin itirazı olsa da kendilerini ikna ettim ve istifamı sundum. Yeni süreçte yeni yüzlerden ve kadrolardan oluşan bir teşkilat yapısıyla yola devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

 SAĞLAR, SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

 İl Başkanlığı görevimi ifa ettiğim sürece, yolumuzun kesiştiği vatanına, milletine, bayrağına ve inandığı davasına âşık, fedakâr ve vefalı değerli Bingöllü hemşerilerimiz; 1 Ekim 2020 tarihinde Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile başladığım İl Başkanlığı görevinden bu gün itibari ile ayrılmış bulunmaktayım.

 Hayatım boyunca şiar edindiğim “İlahi kader sizi harcadığınız zamana göre değil, sağladığınız değere göre ödüllendirir.”  Cümlesi ile milletim ve memleketim için bu kutlu davada çalıştığım süre boyunca iyi bir değer ve iz bıraktığım inancını ve gururunu taşıyorum.

 Yalnız her başlangıcın bir bitimi vardır. İl Başkanlığı misyonumu tamamladığıma inanıyorum.

 Ama ilk günkü aşkla her daim partimin ve milletimin hizmetinde olacağımı siz kıymetli vatandaşlarımıza arz etmek istiyorum.

 Şahsıma, yürekten inandığım davama ve Bingöl’ümüze hizmet etme gururunu yaşatan; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, her daim birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız Cumhurbaşkanı yardımcımız Sn. Cevdet Yılmaz ‘a Milletvekillerimiz Sn. Feyzi Berdibek ve Sn. Zeki Korkutata ‘ya Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir’e Bölge Koordinatörümüz Sn. Metin Bulut’a İl Belediye Başkanımız Sn. Erdal Arıkan ve İl Belediye Meclis Üyelerimize İl Genel Meclis Başkanımız Sn. Hasan Basatemur ve İl Genel Meclis Üyelerimize İl Kadın Kolları Başkanımız, İl Gençlik Kolları Başkanımız ve Yönetimlerine, İlçe Belediye Başkanlarımız ve ilçe Belediye Meclis Üyelerimize,Merkez İlçe, İlçe Başkanlarımız ve Yönetimlerine, Ana Kadememizin kıymetli her bir ferdine, teşkilatımızın fedakar çalışanlarına ve değerli dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Rabbim her birinizden ebeden razı olsun.

 Kamuoyuna saygılarımla arz ediyor, en kalbi selam ve muhabbetlerimi iletiyorum.”

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum