Advert
as

BİNGÖL HÜDA PAR, SACİT PİŞGİN İÇİN TAZİYE KURDU

BİNGÖL HÜDA PAR, SACİT PİŞGİN İÇİN  TAZİYE KURDU

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına düzenlenen saldırıda şehit olan İl Sekreteri Sacit Pişgin için HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı, parti binasında taziye kurdu.

Yaşanan menfur saldırı ile alakalı HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya saldırıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 Saldırının nedeninin HÜDA PAR'ın ilkesel duruşu ve İslami bir siyaset yürütmesi olduğuna vurgu yapan Alpaya, birilerinin hesabına gelmediği için HÜDA PAR'ın hedef gösterildiğini söyledi.

 Alpaya, dürüst siyaset, gerçek adalet şiarıyla yürüdükleri bu yolda çizgilerini bozmayacaklarını, bu çizgide yürümeye devam edeceklerini ve inandıkları davayı sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

 "Şehit kardeşimiz için 3 gün boyunca taziyeleri kabul edeceğiz"

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya, " Adana İl Başkanlığımızda bir saldırı gerçekleşti. Bu saldırı yapılırken İl Başkanımız Salih Demir ve İl Sekreteri Sacit Pişgin namazdaydı. Bu saldırıda Sacit Pişgin şehit oldu, İl Başkanımız Salih Demir ise yaralandı. Hamdolsun İl Başkanımızın durumu iyi. Şehit olan kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun. Bizler de İl Başkanlığımızda taziye kurup taziyeleri kabul ediyoruz. Taziyemiz saat 13 ile 17 saatleri arasında 3 gün sürecektir. Taziyemize gelen kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul buyursun." dedi.

 "BUGÜNE KADAR PARTİMİZ FARKLI ZAMANLARDA PEK ÇOK SALDIRIYA MARUZ KALDI"

Alpaya, "Bugüne kadar partimiz farklı zamanlarda pek çok saldırıya maruz kaldı. Temennimiz odur ki bu saldırılar son bulsun. Faillerin kısa sürede yakalanıp cezalandırılmasını istiyoruz. Seçim sürecinde partimize yönelik pek çok yetkilinin açıklamaları oldu ve partimizi hedef gösterdiler." diyen Alpaya, "Bugüne kadar parti olarak yaptığımız siyaset herkesçe malum. Biz hep dürüst siyaseti seçtik. İslami bir çizgimiz olduğu için pek çok kişinin hesabına gelmedi. İnsani ve İslami bir mücadele vermemiz pek çok kişinin hesabına gelmedi ve partimizi hedef gösterip çok ağır ithamlarda bulundular." ifadelerine yer verdi.

 "BİZ İNANDIĞIMIZ DAVAMIZI SÜRDÜRECEĞİZ, BU KONUDA KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN"

Alpaya, "Temennimiz bu yanlışı yapanların bundan sonra bir daha bu yanlışa düşmemeleridir. HÜDA PAR'ın yaptığı siyaset herkesçe malum. Dürüst siyaset, gerçek adalet sloganı ile yola çıkan partimiz bugüne kadar böyle yürüdü ve bundan sonra da aynı çizgide de devam edecekler. Bu çizgide devam edeceğiz ve biz Allah'ın izniyle yolumuzdan ayrılmayacağız ve yolumuzu sürdüreceğiz. Biz inandığımız davamızı sürdüreceğiz inşallah. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın." şeklinde konuştu.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum