Advert
as

ELMASIRTI KÖYÜNDE TRAKTÖR KAZASI: 1 YARALI

ELMASIRTI KÖYÜNDE TRAKTÖR KAZASI: 1 YARALI

Solhan Elmasırtı Köyünde Sedat Köse yönetimindeki traktör, köy girişinde devrildi. Kazada traktör sürücüsü ağır yaralandı.

 Elmasırtı Köy girişinde belirlenemeyen bir nedenle devrilen traktörde, sürücü Sedat Köse ağır yaralandı.

 Edinilen bilgiye göre, Solhan Elmasırtı köyünde Pazartesi akşam saatlerinde traktör sürücüsü Sedat Köse, direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle traktör devrildi. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine giden sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıkları sürücüyü Solhan Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada yapılan müdahalenin ardından ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Akabinde Elazığ iline sevk edilen Köse’nin tedavisi sürüyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum