Advert
as

SOLHAN’DA BAŞIBOŞ KÖPEKLERİN DEHŞETİ

SOLHAN’DA BAŞIBOŞ KÖPEKLERİN DEHŞETİ

Solhan ilçemizde başıboş sokak köpeklerin saldırısına uğrayan 8 yaşındaki çocuk az kalsın canından olacaktı.

Solhan Yeni Mahalle YİBO mevkiinde başıboş sokak köpeklerin saldırısına uğrayan 8 yaşındaki Seyit Miraç Turan, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı belirtildi.

 Olayı gören vatandaşların müdahalesiyle kurtarılan 8 yaşındaki Çocuk, olay yerine çağrılan acil 112 sağlık ekipleri tarafından Solhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede tedavisine başlanılan 8 yaşındaki Turan'ın başına 30 adet dikiş atıldığı öğrenildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum