Advert
as

ÇOCUKLAR, "YÜZME BİLMEYEN KALMASIN" PROJESİYLE YÜZMEYİ ÖĞRENECEK

ÇOCUKLAR,

Solhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce hayata geçirilen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesiyle Solhan’da çocuklar yüzme öğrenme imkanı bulacak.

"Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesiyle Solhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, portatif yüzme havuzunda çocuklara yüzme öğrenme imkanını sunacak.

 Kontenjanın sınır olduğu yüzme öğrenme kursunun 8-10 yaş erkek çocuklarına yönelik olduğu, başvuruların ise 27 Temmuz-31 Temmuz arasında Solhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne yapılacağı belirtildi. Ayrıca kurs için zorunlu kıyafetlerin kursiyerlerce temin edileceği açıklandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum