Advert
as

EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel Başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürlerinin katılımıyla bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları için yapılan değerlendirme toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Özel Başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürlerin katılımıyla düzenlendi.

 Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

 Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürleri tarafından ilçelerinde yürütülen ve planlanan projeler, eğitim kalitesinin artmasına yönelik çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verildi.

 Özel, eğitim öğretim hizmetlerinin yürütülmesinde ilçe milli eğitim müdürleri olarak üzerlerine büyük görev düştüğünü belirterek, ilçe başarısının yükseltilmesi için ekip ruhu ile hareket etmelerinin önemini vurguladı. Özel ayrıca, ilçe milli eğitim müdürlerinin yapılan faaliyetlerin yürütülmesinde ve koordinasyonun sağlanmasında gerekli hassasiyeti göstereceklerine inandığını dile getirdi.

 Yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarının değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürleri ilçelerinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlçelerde yürütülen projeler, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı proje planlamaları ve diğer gündem maddeleri görüşüldü.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum