Advert
as

İŞLETMELERE AİT ÖLÇÜ VE TARTI ALETLERİ DENETLENDİ

İŞLETMELERE AİT ÖLÇÜ VE TARTI ALETLERİ DENETLENDİ

Solhan Belediyesi Zabıta Memuru Mehmet İşeri ile Bingöl Belediyesi Ölçü Ayar Memuru Ersin Alashan, İşletmelere ait ölçü ve tartı aletlerini denetledi.

 Solhan Zabıta Personeli ile Bingöl Belediyesi Ölçü ve Ayar görevlisi, Solhan’da bulunan işletmeleri kontrol ederek ölçü ve tartı aletlerini denetledi.

 3516 sayılı ölçüler ve ayarlar kanununa istinaden Bingöl Belediyesi Ölçü Ayar Grup Merkezi ile Solhan Belediyesi ortaklaşa Solhan ilçemizde bulunan işyerlerinde Ramazan ayı öncesi ölçü ve tartı aletlerinin denetimini gerçekleştirdi.

Bingöl Belediyesi Ölçü Ayar Memuru Ersin Alashan’dan yapılan açıklamada,“Belirli aralıklarla ilimiz ve tüm ilçelerimizde ölçü ve tartı aletlerinin periyodik muayene ve ani denetimlerini yapmaktayız. Mübarek ramazan ayı öncesinde de tüm esnaf ve halkımızın daha iyi ve doğru hizmet alabilmesi açısından tüm Bingöl ve ilçelerimizde olacak şekilde denetimlerimizi sıklaştırıyoruz. Ayrıca tüm esnaf ve halkımızın mübarek ramazan ayını tebrik ediyoruz.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum