Advert
as

CAMİ VE NAMAZ ETKİNLİĞİNE YOĞUN İLGİ

CAMİ VE NAMAZ ETKİNLİĞİNE YOĞUN İLGİ

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Solhan İlçe Temsilciliği ile Solhan Gençlik Merkezi tarafından "Yaz Okulu Buluşması" etkinliği kapsamında "Cami ve Namaz Sevgisi" programı İman Gazali Camisinde düzenlendi.

"Yaz Okulu Buluşması" kapsamında etkinlik düzenleyen TÜGVA Solhan İlçe Temsilciliği ile Solhan Gençlik Merkezi’nin  "Cami ve Namaz Sevgisi" programına 700’den fazla öğrenci katılım sağladı.

 Düzenlenen "Yaz Okulu Buluşması" programında konuşan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zülfü Çalışkan,

 "Dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacında olan herkese selam olsun düsturu ile yola çıkan TÜGVA'nın o bir gence ulaşmak için gecesini gündüzüne katan bir düstur ile gerek yaz okulu gerek ise vakıf okulunda örnek çalışmalar yaptığına şahit oluyoruz. Bu çalışmalarda emek sarf eden tüm kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Solhan TÜGVA İlçe Temsilciliğimizin öncülüğünde ve bu yılki Yaz Okulu etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen çocuklarımızı Camii ve Namaz sevgisinin oluşmasını hedeflendiği Camii Buluşması programı İmamı Gazali Camisinde yapıldı. Yüzlerce çocuğumuz ile bir araya geldik. Elhamdullillah yarınımızın teminatı olan çocuklarımızın yüreğindeki Kur'an sevgisi, Allah sevgisi yüzlerine yansıyordu. Bu vesile ile TÜGVA İlçe Temsilciliğimiz Öncülüğünde yapılan bu programdan ötürü İlçe Temsilcimiz sayın Ramazan Kızılırmak'ı ve ekip arkadaşlarını tebrik ediyorum. Bu buluşmaya emek verildiği aşikardı. Elbette ki hayırda yarışanlardan olmak düsturu ile Solhan Gençlik Merkezi olarak bu etkinliğe paydaş olduk ve gençlerimiz ile bir araya geldik".

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum