Advert
as

UMUT KERVANI’NDAN KIRTASİYE YARDIMI ÇAĞRISI

UMUT KERVANI’NDAN KIRTASİYE YARDIMI ÇAĞRISI

Bingöl Umut Kervanı, Eylül ayında başlayacak olan 2023-2024 yılı eğitim ve öğretim yılında yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.

Birçok alanda yaptığı hayırlı faaliyetlerle adını sıkça duyuran Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2023-2024 yılı eğitim-öğretim sezonunda muhtaç öğrencilere kırtasiye yardımı için kolları sıvadı.

 Dernek adına açıklamalarda bulunan Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Refik Gönül, kırtasiye malzeme fiyatlarının yüksek olduğunu belirterek, buna bağlı olarak muhtaç aile başvuru sayılarında artış olduğunu söyledi.

 KIRTASİYE PAKETİ 500 TL

 Kırtasiye paketinde bir öğrenci için okul başlangıcında olması gereken her şeyin olduğunu belirten Gönül, kırtasiye paketi bedelinin 500 TL olduğunu ifade ederek, “İmkanlarımız kısıtlı ve başvuru sayıları çok fazla. Bu konuda hayırsever vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” dedi.

 BAŞVURU SAYISINDA ARTIŞ VAR

 Ekonomik koşullar nedeniyle başvurularda artış olduğunu kaydeden Gönül, “Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak geleneksel hale getirdiğimiz kırtasiye yardımlarımızı inşaallah 2023-2024 yılı eğitim öğretim sezonunda da öğrencilerimize ve muhtaç olan ailelerimize dağıtımımızı yapacağız. Bu yıl imkânlarımız kısıtlı, biraz da ekonomik sebeplerden dolayı başvuruda bulunan ailelerin sayısı gittikçe çoğalmaktadır. Öğrencilerimiz; kırtasiyeye yönelik kalem, defter silgi şeklinde isteklerini sıralamaktalar. Bizlerde Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak hayırsever kardeşlerimizden bağışlarımızı aldık. Cenabı Allah nasip ederse en kısa sürede bu ailelerimizin çocuklarına bu kırtasiye yardımlarımızı ulaştıracağız. Kırtasiye paketi içerisinde; okul çantası, okul defteri, suluk, boya çeşitleri gibi kırtasiye malzemeleri bulunmaktadır. Katkı sunmak isteyen herkesi davet ediyoruz, küçük büyük demeden bir kalem, bir silgi de olsa katkılarınızı bekliyoruz. Allah razı olsun” diye konuştu.

 Gönül, son olarak kendilerine ulaşmak isteyen hayırseverler için iletişim bilgilerini şu şekilde paylaştı:

 “İrtibat Telefon: 0545 221 87 48 / 0426 214 69 70

Yeşilyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi İş gören Otomotiv Apt. B/Blok No:22/14 BİNGÖL

Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş

IBAN: TR27 0020 6001 8702 0340 7500 01

Hesap No: 2034075-1 TL Hesabı” 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum