Advert
as

SOLHAN YAMACINDA AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI

SOLHAN YAMACINDA AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Solhan yamacında 100 hektarlık alanda, makinalı toprak işleme çalışması yapılarak sonbaharda fidan dikimi yapılacak.

Solhan’da fidan dikimi öncesinde çalışmalar başladı. Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, sonbaharda gerçekleştirilecek olan fidan dikimi öncesinde teras yapım çalışmaları gerçekleştirdi.

 Bu kapsamda Solhan yamacında erozyon kontrol sahasında makinalı toprak işleme çalışması yapıldı. Konu ile ilgili yapılan açıklamada,”Solhan’da 100 Ha'lık erozyon kontrol sahasında makinalı toprak işleme (Teras) çalışmalarına yapıldı. Sonbaharda dikeceğimiz Ardıç, Sedir, Servi, Alıç ve Badem fidanları geleceğe ve Türkiye Yüzyılına nefes olacağız.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum