Advert
as

HALK EĞİTİM’DEN DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU

HALK EĞİTİM’DEN DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU

Mezun öğrenciler için ücretsiz DYK kurslarının açılacağını belirten Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hayri Güneş,” Dershaneye gidemeyecek, evde çalışma ortamı olmayan öğrencilerimizi kurslarımıza bekliyoruz.”dedi.

2023-2024 eğitim öğretim yılında Solhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) açılacağı belirtildi. Mezun öğrencilere yönelik ücretsiz olan kurs başvurusu için kursiyerin kimlikle birlikte ilçe Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğüne müracaatta bulunulması yeterli olacaktır.

 DYK kursları hakkında açıklama yapan Solhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hayri Güneş,” 2023-2024 eğitim öğretim yılında İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesine mezun öğrencilere yönelik destekleme ve yetiştirme kursları açılacaktır. Dershaneye gidemeyecek, evde çalışma ortamı olmayan öğrencilerimizi kurslarımıza bekliyoruz. Ön kayıt için kimlikleriyle birlikte ilçemiz Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğüne gelmeleri yeterli olacaktır. Kurslarımızda konu anlatımı, soru çözümü yanında seri öğrencilerimiz sınavlara hazırlanacaktır.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum