Advert
as

SOLHAN HÜDA PAR’DA GÖREV DEĞİŞİMİ

SOLHAN HÜDA PAR’DA GÖREV DEĞİŞİMİ

HÜDA PAR Solhan İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek listeyle girilen seçimde yeni Başkan Selehattin Uyar oldu.

Hür Dava Partisi Solhan İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresinde tek liste ile gidilen seçimde yeni Başkan Selehattin Uyar oldu. Kongre sonrası Başkan Uyar, delegelere teşekkür etti.

  ilçe teşkilat binasında yapılan kongreye, HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya yanı sıra partililer katıldı.

Divanın oluşturulmasının ardından başlayan kongrede, faaliyet raporuyla mali raporların okunması sonrası konuşmalar yapıldı.

Davalarının Hz. Adem'den kalan bir dava olduğunu belirten İl Başkanı Refik Alpaya konuşmasında şunları söyledi: "Bu dava sancağını taşıyanlar, şerefle ve onurla bu kutlu yola devam ediyorlar. HÜDA PAR olarak İslam’ı referans alan, Allah'ın yolunda giden hür neferleriz. 2012 yılından beri “Önce İnsan, Öncelik Adalet" diyerek, yola çıktık. Adaletin hiçbir şekilde feda edilmeyeceğine inanıyoruz. Davamız, adalet ve kardeşlik mücadelesidir. Hak ile batıl doğru ile yanlış ve adalet mücadelesidir."

 Konuşmanın devamında Alpaya, görevi devreden Sadrettin Kırım'a teşekkür ederek, kongrede yeni seçilen İlçe başkan Selahattin Uyar’ı tebrik etti.


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum