Advert
as

VALİ KADİR EKİNCİ’DEN VEDA MESAJI

VALİ KADİR EKİNCİ’DEN VEDA MESAJI

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Vali Kadir Ekinci, bir veda mesajı yayımladı. Bingöllülerden helallik dileyen Vali Ekinci, “Ankara’da kapımızın ve gönlümüzün daima Bingöllü hemşehrilerimize açık olduğunu ifade etmek istiyorum.”dedi.

Resmi Gazete' de yayımlanan atama kararıyla Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Bingöl Valisi Kadir Ekinci, bir veda mesajı yayımladı.

Vali Ekinci mesajında şunları söyledi:”Kıymetli Bingöllü Hemşehrilerim, Sayın Cumhurbaşkanımızın tensip ve takdirleriyle 26 Ekim 2018’de Bingöl Valisi olarak atandığım tarihten bu yana sizlere hizmet etme şerefine nail oldum.

Doğası, eşsiz coğrafyası, kültür tarihimizdeki önemli yeri ile her karış toprağından ayrı güzellikler fışkıran bu şehre yaklaşık beş yıl istekle, onurla, gururla hizmet ettim.

Bu şehirde, dostluğun, kardeşliğin, paylaşmanın, yardımlaşmanın, hâsılı komşusu açken tok yatmamanın ne kadar önemli bir değer olarak dünden bugüne yaşatıldığına şahit oldum.

Cesur insanları ile daima hatırlayacağım bu şehirde, içtenlik, samimiyet, kalbi ve hasbi duygular nelere kadirdir, hangi meseleleri çözer bunu öğrendim.

Dört dağ içindeki bu şehirde, milletvekillerinden yöneticilerine, hayırseverlerinden kanaat önderlerine, sivil toplum kuruluşlarından belediye personeline, öğretmenlerinden emniyet mensuplarına, din görevlilerinden tüm kamu görevlilerine, söyleyecek sözü ve yapacak işi olan herkesin ortak projeleri hayata geçirebilmek için el ele, omuz omuza nasıl çaba sarf ettiklerine şahit oldum.

Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle yaklaşık beş yılık hizmetin ardından Valisi olmaktan gurur duyduğum Bingöl’den ayrılıyorum. Bizleri bu göreve layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere İçişleri Bakanımıza ve tüm Devlet büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum.

Görev süremiz içerisinde şehit yakınları ve gazilerimiz ile engelli, yaşlı, dul ve yetimlerimize yakın ilgi gösteren bir anlayışla, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret göstererek şehrin gelişim dinamiklerine uygun projeler üretmeye çalıştık.

Bingöl görevim esnasında yürüttüğümüz bütün projelerde desteğini gördüğümüz başta Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz olmak üzere tüm Bakanlarımıza,  Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, Başsavcımıza, Baromuza, Rektörümüze, Vali Yardımcılarımıza, Kaymakamlarımıza, Kurum Amirlerimize, İlçe Belediye Başkanlarımıza, Meslek Odalarımıza, STK temsilcilerimize, Siyasi Partilerimizin İl Başkanlarına, İş Dünyamızın Kıymetli Yöneticilerine, Muhtarlarımıza, Basınımızın Değerli Çalışanlarına ve tüm Mesai Arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.

Meslek hayatımın bu döneminde Bingöl’e hizmet etmekten dolayı şükür makamındayım. Görevim süresince hizmet ettiğim bütün hemşehrilerimin gönül dünyamda her zaman ayrı bir yeri ve değeri olacaktır.

Bu vesileyle sizlerden helallik diliyor, Ankara’da kapımızın ve gönlümüzün daima Bingöllü hemşehrilerimize açık olduğunu ifade etmek istiyorum. Allah’a emanet olunuz.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum