Advert
as

MEMURLARA ‘BİLİNÇLİ MEDYA KULLANIMI’ SEMİNERİ

MEMURLARA ‘BİLİNÇLİ MEDYA KULLANIMI’ SEMİNERİ

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü personellerine Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından “Bilinçli Medya Kullanımı” konulu seminer verildi.

Şehit Seyithan Özdemir Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü personellerine "Bilinçli Medya Kullanımı" konulu seminer verdi.

Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde Sosyal Çalışmacı Bildane Canlı tarafından Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda verilen seminerde bilinçli medya kullanımı hakkında bilgiler verildi.

Seminerde, medyanın hayatın vazgeçilmez bir parçası haline geldiğini belirten Canlı, beraberinde getirdiği olumsuzluklara dikkat çekerek, özellikle ekran bağımlılığı sorunu artık bir hastalık olarak kabul edilmeye başlandığını belirtti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum