Advert
as

KAMYON, KURS ARACINA ARKADAN ÇARPTI

KAMYON, KURS ARACINA ARKADAN ÇARPTI

Solhan-Bingöl D300 karayolları üzerinde seyir halinde olan sürücü kursuna ait eğitim aracına arkadan çarpan kamyonun neden olduğu kazada 2 kişi yaralandı.

Edilen bilgilere göre; Solhan – Bingöl D300 karayolları sürücü kursu direksiyon eğitim alanındaki yolda seyir halinde olan sürücü kursuna ait eğitim aracı, arkadan gelen 06 GD 4015 plakalı kamyon çarptı.

Şiddetli çarpışmanın etkisiyle sürücü kursuna ait eğitim aracı ağır hasar alırken araçta bulunan sürücü adayı ile direksiyon eğitmeni yaralandı.

 Yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerine sevk edilen 112 sağlık ekipleri yaptı. Müdahalenin ardından yaralı ambulansla Solhan Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum