Advert
as

ÖĞRENCİLERE FOLKLOR KIYAFETİ HEDİYE EDİLDİ

ÖĞRENCİLERE FOLKLOR KIYAFETİ HEDİYE EDİLDİ

Solhan Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde çalışan usta öğretici ve kursiyerleri, folklor ekinde bulunan küçük kız öğrencilere folklor kıyafeti hediye etti.

Usta öğretici Sevim Köse ve kursiyerleri tarafından 16 kız öğrenciye folklor kıyafeti dikimi yapılarak hediye edildi. Öğrenciler kendilerine hediye edilen folklor kıyafetlerini giyerek, fotoğraf çektiler.

 katkı sunanlara teşekkür eden İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayri Güneş,”Solhan Kaymakamı Sayın Muhammed Çetin, folklor ekibindeki kız öğrenciler için kumaş desteğinde bulundu. Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde Usta öğretici olarak çalışan Sevim Köse ve kursiyerleri tarafından 16 kız öğrenciye folklor kıyafeti dikimi yapıldı. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak Kaymakamımız Sayın Muhammed Çetin beye destekleri için teşekkür ederiz.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum