Advert
as

VALİ USTA’DAN KARLIOVA VE YEDİSU’YA ZİYARET

VALİ USTA’DAN KARLIOVA VE YEDİSU’YA ZİYARET

Vali Ahmet Hamdi Usta, ilçe ziyaretleri kapsamında Karlıova ve Yedisu ilçelerini ziyaret ederek çeşitli incelemeler ve temaslarda bulundu.

Bingöl Valisi Usta, Karlıova ve Yedisu ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Osmanlı’nın son dönemlerinde Sivas Valiliği yapan Halil Rıfat Paşa’nın ‘Gitmediğin yer senin değildir’ sözünden hareketle yola çıkan Vali Usta, ilk olarak Karlıova ilçesinde Kaymakamlığı ziyaret etti.

Karlıova Kaymakamı Tufan Bağır Gilan ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Usta, Kaymakam Gilan’dan ilçede yapımı tamamlanan ve süren çalışmalar hakkında brifing aldı. Vali Usta, daha sonra ilçedeki kurum müdürleriyle bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı yaptı. Sonrasında Karlıova Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıda mahalle ve köy muhtarlarıyla biraraya gelen Vali Usta, sorun ve taleplerini dinlediği muhtarlara hitaben “Muhtarlarımız sahadaki gözümüz, kulağımızdır. Sizlerle birlikte güzel işler yapacağız” dedi.

Karlıova Halifan Köyü’nde yapımı tamamlanan deprem konutlarında incelemelerde bulunan Vali Usta, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

VALİ USTA, VATANDAŞLARIN YAKIN İLGİSİYLE KARŞILAŞTI 

Vali Usta, Karlıova programı kapsamında ilçedeki esnafı da ziyaret etti. Karlıova’da vatandaşlar tarafından yakın ilgi ile karşılanan Vali Usta, vatandaşlarla bir kıraathanede çay ikramı eşliğinde sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Karlıova’da İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Vali Usta, görevli personel ile tanıştı ve asayiş hizmetlerinin önemine dikkat çekerek polis memurlarına çalışmalarında başarılar diledi. Karlıova programını İlçe Jandarma Komutanlığı ziyareti ile tamamlayan Vali Usta, askerlerle biraraya gelerek görevlerinde başarılar diledi.

 YEDİSU, ÜLKEMİZİN GÖRÜLMEYE DEĞER GÜZELLİKLERİNİ BARINDIRIYOR

Vali Usta, ilçe ziyaretleri kapsamında daha sonra Yedisu ilçesine geçti. Yedisu Kaymakamı Furkan Başar ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Usta, Kaymakamlık makamında Kaymakam Başar’dan ilçenin durumu hakkında brifing aldı. Yedisu Elmalı Köyü’nü de ziyaret eden Vali Usta, köylülerle çay ikramı eşliğinde sohbet etti. Köylüler tarafından misafirperver bir şekilde karşılanan Vali Usta, “Yedisu, harika doğası ile ülkemizin görülmeye değer güzelliklerini barındırıyor” diye konuştu.

 Vali Usta’nın ilçe ziyaretlerini önümüzdeki günlerde de sürdüreceği öğrenildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum